U bevindt zich hier: Home » Verkoop

VOLVO Compact graafmachines en wielladers 

VOLVO Compact en EIJVA zijn een samenwerking aangegaan. EIJVA is  dealer van de VOLVO Compact Line graafmachines en wielladers in de regio Midden-Nederland.

Voor EIJVA een bewuste keuze. VOLVO staat als wereldwijd A-merk voor hoogwaardige, krachtige machines, waarbij veiligheid, effectiviteit en milieuzorg centraal staan. Ook de fraaie uitstraling maakt het tot een machine van deze tijd.

Kijk op deze link voor het aanbod gebruikte machines, bij interesse in een nieuwe machine neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

De meest duurzame en productieve bouwmachines ter wereld, VOLVO:

  • Meer met minder brandstof; de zuinigste in de branche
  • De cabine is veiliger en comfortabeler om vermoeidheid tegen te gaan en productie te verhogen
  • Servicegemak: reguliere onderhoudspunten die vanaf de grond bereikbaar zijn
  • Geavanceerde hydraulische systemen voor een uiterst nauwkeurige bediening
  • Veelzijdige snelwisselsystemen om eenvoudig van bak en aanbouwdeel te wisselen

In verschillende uitvoeringen

De VOLVO Compact graafmachines zijn er van 1500 tot 9000 kg. De wielladers zijn er vanaf 4300 kg met een bakinhoud van 0,7 mᶟ  tot 9500 kg en een bakinhoud van 1,75 mᶟ.

De diverse uitrustingsstukken leveren wij natuurlijk ook. Daarbij is er de keuze uit het VOLVO-assortiment of een op maat gemaakte. Ook daarbij kunnen wij aan uw wensen voldoen.

Eigen service- en onderhoudsdienst

Met tientallen jaren kennis en ervaring op het gebied van machines en machine-onderhoud zijn wij u dan ook graag van dienst met onze eigen service- en onderhoudsdienst.

  Contact verkoop: Frans van Bokhorst 06-868 638 31

 

 

Share This