Service en onderhoud

Werkplaats en servicebus

In onze volledig uitgeruste werkplaats met ervaren monteurs bieden wij uitstekende service voor u gehele machine park. Van klein onderhoud tot een grote beurt of revisie werk  kunnen wij tegen scherpe tarieven voor u regelen. Kunt u de machine niet missen voor onderhoud of reparatie? Dan kunnen wij u een machine aanbieden uit onze verhuur afdeling. Ook is service en onderhoud op locatie mogelijk met onze volledig ingerichte service bus. Hiermee kunnen wij elke klus op locatie voor u verzorgen. In ons magazijn ligt een ruim assortiment aan onderdelen zodat we u weer snel op weg kunnen helpen. Ook kunnen wij onderdelen of werk materieel verzorgen , dit kunt u online uitzoeken bij Kramp of Granit parts. Mail u bestelling naar Frans@eijva.nl de onderdelen worden de zelfde nacht bij ons afgeleverd.

Voor meer informatie hier over, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

Aanbouwdelen

Het aanbouwen en aanpassen van u machine t.b.v. Aanbouwdelen en extra functie behoren ook tot onze werkzaamheden. De aanbouwdelen worden op maat gemaakt naar wens van de klant om optimaal gebruik te kunnen maken van de machine. Het  opbouwen van draaikantel stukken tot het aan leggen van extra hydrauliek functies, t.b,v. maaidekken  klepel maaiers en palenboren enz. Wij denken graag met u mee  om samen te werken aan een oplossing van al u vragen. Natuurlijk kunt u voor de aanbouwdelen ook bij ons terecht. wij beschikken over een uitgebreid dealer netwerk van verschillende merken.

Hydrauliek

Tevens beschikken wij over een slangenpers om de meest voor komende hydrauliek slangen
te kunnen persen. In ons magazijn ligt een uitgebreid assortiment aan pilaren en koppelingen om u te kunnen voorzien van de slang die u nodig heeft. Ook kunnen wij rijmotoren, pompen en hydrauliek motoren leveren.

Share This