Bieze Food Group

Met trots kunnen we mededelen het volledige grond en straatwerk te hebben opgeleverd bij Bieze Food Group voor onze opdrachtgever Dijkham Bouw. Dit project is volledig uitgevoerd volgens het BREEAM-programma, waardoor het functioneel, duurzaam en milieuvriendelijk gebouwd is.

Allereerst hebben we 25.000m3 grond afgevoerd en 10.000m3 zand en 7000 ton menggranulaat geleverd, verwerkt en verdicht.

Het grondwerk bestond uit de aanleg van de funderingen voor fase 3 van het gebouw, inclusief de opslaghal, vrieshal, expeditiehal en het kantoor. Nadat Dijkham bouw de hal gebouwd heeft zijn we begonnen met het straatwerk, we hebben laaddocks gemaakt voor de vrachtwagens, parkeervakken aangelegd die zijn omringd met groenstroken, keerwanden geplaatst voor stevige en stabiele hellingbanen en hebben we stelconplaten gelegd op het rangeerterrein van de toekomstige parkeerplaatsen voor de vrachtauto’s. Daarnaast hebben we de installatie van een OBAS-systeem verzorgd (Oliewater- en Bezinkselafscheider) om al het terreinwater op te vangen en te zuiveren.

Met het opleveren van het straatwerk en de terreininrichting bij Bieze Food Group hebben we niet alleen voldaan aan de verwachtingen van onze opdrachtgever, maar ook aan de normen van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid van het BREEAM-programma. Wij zijn trots hier aan bijgedragen te hebben.

We bedanken Dijkham Bouw en Bieze Food Group voor de fijne samenwerking en het vertrouwen!