U bevindt zich hier: Home » Grondverzet Gelderland

Grondverzet Gelderland

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u grondverzet kan regelen in de provincie Gelderland of in steden als Almere of Amersfoort? Dan bent u bij EIJVA aan het juiste adres. Ons bedrijf is namelijk een specialist als het gaat om het verzetten van grond-, straat-, cultuurtechnische en agrarische werken. Wij zijn voornamelijk actief in de provincies Utrecht, Lelystad en Gelderland; zo kunnen wij grondverzet regelen in steden als Amersfoort en Almere. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Grondverzet in Gelderland, Amersfoort en Almere: wat houdt dit precies in?

Bij grondverzet wordt een bepaalde hoeveelheid grond verplaatst, vanwege een uitgraving of ophoging. Een grondverzet is nodig wanneer er bijvoorbeeld een weg of een constructie moet worden gebouwd. Hoe eenvoudig het grondverzet kan worden uitgevoerd is afhankelijk van hoe vlak of hoe ruw het terrein is. Vaak dienen er voorafgaand aan het grondverzet metingen van het dwarsprofiel of het lengteprofiel te worden uitgevoerd.

De uitvoering van grondverzet door EIJVA

Voor het uitvoeren van grondverzet, in bijvoorbeeld steden als Amersfoort of Almere, of de provincie Gelderland, gebruikt EIJVA grondverzetmachines van hoge kwaliteit. Bovendien kan onze opdrachtgever rekenen op een uitstekende, flexibele service. Wij denken graag met onze opdrachtgevers mee en adviseren hen waar nodig. Op die manier probeert EIJVA samen met de klant tot een creatieve en geschikte oplossing te komen. Onze klant het beste resultaat leveren, dat is telkens ons streven en dat is ook wat onze opdrachtgevers waarderen.

Zowel voor zakelijke als particuliere markt

EIJVA is niet alleen zakelijke klanten als aannemers en gemeenten van dienst. Ook particulieren kunnen ons voor één van onze diensten inschakelen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u weten wat wij ten aanzien van grondverzet in Almere, Amersfoort of Gelderland voor u kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar (+31) 033 – 456 96 66.

Heeft u interesse in onze diensten?

  • Velden met een * zijn verplicht

Share This